Een initiatief dat bruggen bouwt!

ROC netwerk

Een initiatief dat bruggen bouwt

MBO.nl is een initiatief van regionale MBO-opleiders (ROC’s):

  • Curio (voorheen ROC West-Brabant)
  • Deltion College
  • Gilde Bedrijfsopleidingen
  • ROC Friese Poort
  • ROC Midden Nederland
  • ROC van Amsterdam – Flevoland
  • VONK (voorheen Kop van Noord-Holland)

En de grootste private opleiders van Nederland.

Overzicht ROC's

CURIO

Het is belangrijk dat personeel hun leven lang blijft ontwikkelen. Het personeel is het visitekaartje van een bedrijf. Investeer je in hen, dan investeer je in het bedrijf. Als opleider van de regio kunnen wij daarbij helpen. Curio biedt praktijkgerichte opleidingen, cursussen, trainingen en maatwerkoplossingen.

Meer over Curio

Deltion College

Bij het Deltion College kunnen werkgevers terecht voor opleidingen, trainingen en workshops op maat voor hun werknemers. Deltion helpt je met een praktische bedrijfsvisie op scholing en opleiding. We stellen samen met jou opleidingstrajecten op. Voor individuele werknemers, of voor groepen. Deltion werkt volgens het principe ‘Een leven lang ontwikkelen’ en helpt bij het opstellen van opleidingstrajecten, individueel of voor groepen en heeft al diverse partners geholpen bij uiteenlopende opleidingsvraagstukken, zoals Scania Nederland, Stichting Driezorg en Woonzorgcentrum IJsselheem.

Meer over Deltion

Gilde Bedrijfsopleidingen biedt passende maatwerkopleidingen, trainingen en cursussen, die aansluiten op het echte werk en de ambities van je organisatie.
Wij zijn er voor bedrijven, organisaties en vakmensen die zich willen blijven ontwikkelen. Die willen beschikken over de meest actuele kennis, vaardigheden en technieken in hun vakgebied, of zich juist verder willen verdiepen in een bepaald onderwerp. Wij zijn er als scholingspartner om ervoor te zorgen dat je kunt blijven beschikken over goed gekwalificeerd personeel met behulp van omscholing als bijscholing.

Meer over Gilde

Jouw medewerkers kunnen bij ROC Friese Poort kiezen uit een groot aanbod opleidingen, cursussen en trainingen volgen in verschillende richtingen, zowel op locatie als online. ROC Friese Poort is actief in verschillende sectoren, waaronder zorg, techniek en economie. Samen zetten we ons in voor de ontwikkeling van talent en vooruitgang van jouw bedrijf.

Meer over ROC Friese Poort

ROC Midden Nederland is dé mbo-ontwikkelpartner voor werkgevers en professionals in de regio. Mbo voor professionals biedt een breed aanbod aan ontwikkelingsmogelijkheden voor professionals met zowel korte trajecten als volledige opleidingen. Samen met werkgevers maken we passende leerroutes die aansluiten op de ontwikkelingen en de behoeften in de arbeidsmarkt. Passende leerroutes die ook aansluiten op de talenten van de professionals en de werkervaringen die ze al eerder hebben opgedaan, zodat ze snel en duurzaam inzetbaar zijn.

Meer over ROC Midden Nederland

Het op peil houden van de vakkennis en vaardigheden van je medewerkers is van onschatbare waarde voor je bedrijf of organisatie. Naast het bijscholen van je medewerkers, kun je ook denken aan omscholingstrajecten. Medewerkers kunnen natuurlijk zelf een keuze maken uit ons ruime opleidingsaanbod voor volwassenen. Van korte cursussen en mbo-certificaten tot volledig erkende mbo-opleidingen en zelfs maatwerk is mogelijk, zowel incompany als op één van onze eigen onderwijslocaties.

Meer over ROC van Amsterdam – Flevoland

Met ons ruime aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen in tien verschillende sectoren zijn wij de belangrijkste bedrijfsopleider in de regio. Al meer dan vijftien jaar leiden wij personeel van organisaties op naar een hoger niveau. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een sterke band opgebouwd met het bedrijfsleven in Noord-Holland. We leveren maatwerkonderwijs dat meebeweegt. We bieden (avond)opleidingen, cursussen en trainingen voor volwassenen. Deze bieden we nu nog aan onder de vlag van Onderwijsgroep Noordwest-Holland.

Meer over VONK
Kosteloos adviesgesprek

Kosteloos adviesgesprek plannen?

In een vrijblijvend adviesgesprek van 50 minuten gaan we in op uw wensen en opleidingsvraagstukken. Een opleidingsexpert van MBO.nl neemt contact op om een adviesgesprek voor uw organisatie te plannen, dit kan fysiek of online plaatsvinden.

De opleidingsexpert denkt zowel strategisch als praktisch met u mee en geeft een uitgebreid maatwerkadvies, veelal kostenloos. Het gesprek is geheel vrijblijvend en uw gegevens worden niet gedeeld.

Neem vrijblijvend contact op

Door de samenwerking met MBO.nl krijgen onze leden makkelijker toegang tot praktische opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden waar hun medewerkers gebruik van kunnen maken.

Marco Bastian | Directeur NBBU

Vul je gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek

Een opleidingsexpert van MBO.nl neemt contact op om een adviesgesprek voor uw organisatie te plannen, dit kan fysiek of online plaatsvinden.