Meer oer MBO.nl

Een unieke samenwerking met landelijke dekking

MBO.nl is een landelijk netwerk van regionale MBO-opleiders (ROC’s), aangevuld met onderwijsaanbod van o.a. NCOI, LOI, NTI, ISBW, Schroevers en ROVC. MBO.nl is gericht op scholingsvraagstukken met betrekking tot de werkende MBO-doelgroep, dus we bieden geen MBO voltijd opleidingen aan.

Kennis en expertise, praktisch toegepast

Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit en efficiency van om-, bij- en herscholing voor werknemers in de MBO-doelgroep, om personeelstekorten op te lossen en doorstroom binnen ondernemingen en organisaties mogelijk te maken.

Dit doen wij door onze expertise in opleidingen te combineren met onze kennis over om-, bij- en herscholingsbehoeften binnen diverse branches.

Adviesgesprek voor organisaties

Onze intensieve samenwerking met het regionale bedrijfsleven, zorgt dat het aanbod goed aansluit op de gevraagd kennis en vaardigheden op de regionale arbeidsmarkt.

Desgewenst verzorgen we de administratieve processen en implementeren we met onze partners een leer- en ontwikkelplatform. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk het ROC netwerk
MBO.nl biedt een praktische één loket oplossing voor landelijk opererende bedrijven met (regionale) opleidingsvraagstukken voor de werkende MBO-doelgroep. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Kosteloos adviesgesprek plannen?

In een vrijblijvend adviesgesprek van 50 minuten gaan we in op uw wensen en opleidingsvraagstukken. Een opleidingsexpert van MBO.nl neemt contact op om een adviesgesprek voor uw organisatie te plannen, dit kan fysiek of online plaatsvinden.

De opleidingsexpert denkt zowel strategisch als praktisch met u mee en geeft een uitgebreid maatwerkadvies, veelal kostenloos. Het gesprek is geheel vrijblijvend en uw gegevens worden niet gedeeld.

Neem vrijblijvend contact op
Wat zijn de voordelen van MBO.nl?

> Breed aanbod van opleidingen en locaties door heel Nederland
> Kosteloos uitgebreid opleidingsadvies voor uw bedrijf of organisatie (maatwerkadvies)
> Administratieve afhandeling en praktische hulp bij implementatiewerkzaamheden

Vul je gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek

Een opleidingsexpert van MBO.nl neemt contact op om een adviesgesprek voor uw organisatie te plannen, dit kan fysiek of online plaatsvinden.